Update adviseurs platform AIP

Afgelopen jaar hebben we ons inlogsysteem en ons adviseurs platform AIP vernieuwd. We zijn blij te melden dat inmiddels zo goed als alle kantoren werken met onze nieuwe systemen. We zijn echter nog niet klaar met het verbeteren van onze dienstverlening. In 2018 gaan we door met het verbeteren van bestaande functionaliteiten. Ook blijven we nieuwe functionaliteiten introduceren. 

Wat is er allemaal gerealiseerd sinds de introductie?

Sinds de introductie van het nieuwe portaal hebben we de functionaliteiten toegevoegd naar aanleiding van onder andere feedback dat we via de verschillende kanalen hebben ontvangen. Een greep hieruit:

Zoeken naar informatie 

We hebben een nieuwe vormgeving manier van navigeren geïntroduceerd. Ter ondersteuning van het vinden van relevante informatie kunt u nu ook onze zoekfunctionaliteit gebruiken. Het doorzoekt alle product-informatiepagina’s, de veel gestelde vragen, documenten en nieuwsberichten.

Zoek ondersteuning

Om sneller tot de juiste zoektermen te komen geven we suggesties voor zoektermen en suggesties bij foutieve spellingen.

zoek ondersteuning

Zoekresultaten filteren

Om ook weer binnen de zoekresultaten snel het juiste item te vinden, maken we gebruik van filter opties op bijvoorbeeld product informatie pagina’s, FAQ’s en documenten.

zoekresultaten filteren

Verbeterde hulp

Verbeterde hulp en controle bij het invoeren van gegevens op de formulieren, zoals bij het doorgeven van een adreswijziging.

Nieuwe vormgeving van de homepage

We zijn afgestapt van een grote grafische achtergrond. Hierdoor werd een deel van de handige functionaliteiten te ver naar onder geplaatst. Nu is dit beter in balans.

nieuwe vormgeving homepage

Positie van linkjes aangepast

Gebaseerd op veelgebruikte zoektermen en vragen bij supportdesk hebben we op de homepage de positie van linkjes aangepast. Zo is bijvoorbeeld ‘actuele rentestanden’ erbij gekomen en is de actie ‘Inzien’ omhoog gezet. Dit monitoren en verbeteren we continue.

Wat komt er nog allemaal aan?

De komende periode werken we onder andere aan:

  • Het kunnen vastleggen van persoonlijke snelkoppelingen/favorieten naar veel gebruikte pagina’s binnen AIP.
  • De snelheid/laadtijd van het portaal verbeteren.
  • Aanpassingen doorvoeren aan ons inlogsysteem om deze gebruiksvriendelijker te maken.

Uw feedback geeft ons continue richting in de zaken dat we moeten verbeteren en wat goed werkt. Blijf ons vooral feedback sturen.