Webinar Life Cycles en beleggingsresultaten Aegon PPI terugkijken

Op 9 november organiseerden wij speciaal voor u een webinar waarin wij u lieten zien waarom de Life Cycles van Aegon PPI zich onderscheiden van specifieke andere aanbieders. 

Waarom zijn de Life Cycles van Aegon PPI onderscheidend?

  • Onze Life Cycles bieden een slimme oplossing voor de afdekking van het renterisico. De verwachting is dat dit leidt tot een hogere opbouw van het pensioenkapitaal.
  • Onze Life Cycles sluiten aan op de risicobereidheid van de deelnemer.
  • Een groot aandeel van zakelijke waarden, in combinatie met spreiding, zorgt naar verwachting op langere termijn voor gemiddeld meer rendement bij een relatief beperkt neerwaarts risico.
  • De offensieve Life Cycle sluit naadloos aan op doorbeleggen na pensioendatum. Dit levert substantieel meer pensioen op.

Beleggingsresultaten eerste negen maanden 2017

De beleggingsresultaten over de eerste negen maanden zijn goed. Alle beleggingscategorieën behaalden positieve resultaten. Vooral het rendement op aandelen was hoog. Dit zorgt voor hoge rendementen bij de offensieve Life Cycle én de beleggingscohorten voor jongere deelnemers.

Het webinar terugkijken

Het webinar hebben wij opgenomen zodat u het nog een keer kunt bekijken. Heeft u het webinar gemist? Bekijk het dan alsnog. 

Bekijk het webinar

 

Heeft u nog vragen?

 

Neem dan contact op met uw accountmanager. U kunt ook bellen met Aegon PPI. Wij helpen u graag. U bereikt ons via telefoonnummer (070) 344 45 08 op werkdagen tussen 08.30 uur en 17:30 uur. Gebruikt u liever e-mail? Mail dan uw vraag naar ppi@aegon.nl.