Aegon Modulair Pensioen uitgebreid

U kent als adviseur natuurlijk het Aegon Modulair Pensioen. Een moderne en transparante pensioenregeling. En vanaf nu met flexibiliteit in de rentestandcorrectie! 

Aegon Modulair Pensioen: zekerheid én flexibiliteit  

Een van de sterke punten van het Aegon Modulair Pensioen is dat de tarieven en de contractvoorwaarden voor 5 jaar vaststaan.

Maar wat nu als u, of uw klant, de overtuiging heeft dat de rente niet verder daalt of juist stijgt? Dan stapt uw klant in met een rentestandcorrectie die voor een periode van 5 jaar vaststaat. Daarom komen we nu met de ‘rentestand-knip’.  

Vanaf nu de mogelijkheid voor een knip in de rentestandcorrectie

Wij bieden de mogelijkheid om een knip in de rentestandcorrectie toe te passen. Na 2 jaar wordt de rentestandcorrectie dan opnieuw vastgesteld. Deze nieuwe rentestandcorrectie geldt dan voor de resterende 3 jaren. Dit is vooral gunstig als u vermoedt dat de rente stijgt. De tarieven en contractvoorwaarden liggen wél voor een periode van 5 jaar vast.  

Het beste van twee werelden

Zo heeft uw klant de combinatie van zekerheid voor 5 jaar van de tarieven en contractvoorwaarden. En het voordeel van een lagere rentestandcorrectie als de rente na twee jaar is gestegen. Uiteraard kan de rente ook dalen. Dan geldt voor de resterende 3 jaar een hogere rentestandcorrectie. Voorlopig kunt u deze knip alleen aanvragen voor regelingen met een premieomvang (exclusief rentestandcorrectie) vanaf € 500.000,- .

Wat is het Aegon Modulair Pensioen ook alweer?

  • Een pensioencontract voor 5 jaar
  • Een middelloon (salaris-diensttijd) regeling
  • Keuze uit modulaire bouwstenen om de regeling af te stemmen op de specifieke situatie van uw klant en zijn werknemers

Op basis van de keuzemogelijkheden stelt de klant de pensioenregeling, samen met u als adviseur, helemaal zelf samen. Het nabestaandenpensioen wordt vanzelfsprekend meegenomen in de overwegingen. Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid is ook standaard meeverzekerd.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en de keuzemogelijkheden hier. Heeft u geen behoefte aan de uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het Aegon Modulair Pensioen? U kunt ook kiezen voor het eenvoudige Aegon DB Abonnement.