Overzicht voor al uw collectieve WIA-zekeringen

WIA-contract naar 70 jaar? Vraag naar ons handige overzicht met de nieuwe premies!   

De meeste WIA-contracten staan al op een eindleeftijd van maximaal 70 jaar, maar een aantal nog niet. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt voor al uw collectieve WIA-zekeringen, die nog aangepast moeten worden. Vraag dit overzicht op bij uw accountmanager. 

Het overzicht geeft u snel inzicht in de nieuwe premie 

Met het stijgen van de AOW-leeftijd is het van belang dat collectieve WGA-aanvullingsverzekeringen en de WGA- en IVA-Excedentverzekeringen worden aangepast aan die nieuwe eindleeftijd. Heeft u nog contracten met een eindleeftijd 65 of 67 jaar? Per contract hebben we in kaart gebracht wat de premieverhoging is als de eindleeftijd wordt verhoogd naar de AOW-leeftijd van maximaal 70 jaar.

Getekende akkoordverklaring is voldoende

Via uw accountmanager kunt u een overzicht krijgen van de nieuwe premies voor al uw relaties met een collectieve WIA-aanvullende verzekering bij Aegon als ze naar eindleeftijd 70 jaar gaan. Deze kunt u vervolgens met uw klant bespreken. Als uw relatie akkoord gaat met de aanpassing van de eindleeftijd en de nieuwe premie hebben we alleen een getekende akkoordverklaring nodig. Deze moet uiterlijk 31 januari 2018 bij ons binnen zijn. De nieuwe dekking gaat dan per 1 januari 2018 in.

Uw accountmanager helpt u verder

Wilt u meer informatie over dit handige overzicht? Neem dan contact op met uw accountmanager bij Aegon. Of bel ons op 088 344 00 53. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. Gebruikt u liever e-mail? Mailt u dan naar wia@aegon.nl. Wij helpen u graag.