Bekijk het webinar Aegon DB Abonnement van 21 september 2017

Op 21 september organiseerden wij het webinar “Aegon DB Abonnement: een haalbare pensioenoplossing”. Frits Bart en Joris de Leeuw informeerden over: 

  • trends en ontwikkelingen in het (DB) pensioenlandschap;
  • hoe flexibel het Aegon DB Abonnement is;
  • welke variabelen er zijn binnen deze oplossing;

 

Het Aegon DB Abonnement is een eenvoudige maar complete pensioenregeling. U heeft veel mogelijkheden binnen het Aegon DB Abonnement. We lieten zien hoe adviseurs met dit product hun klanten altijd een passend pensioenadvies kunnen geven. Geschikt voor elk budget.

Whitepaper Aegon DB abonnement

Voor werkgevers hebben we een whitepaper gepubliceerd waarin we kijken of een DB pensioenregeling nog past bij de huidige tijd. In het whitepaper ‘7 aandachtspunten bij een haalbare DB pensioenoplossing’ zijn de punten op een rij gezet. Wilt u de whitepaper lezen? Klik dan hier.

U kunt het webinar terugkijken

Het webinar hebben wij opgenomen zodat u het nog een keer kunt bekijken. Heeft u het webinar gemist? Bekijk het dan alsnog. 

 

Bekijk het webinar

Meer informatie

Heeft u nog vragen over dit webinar of over het Aegon DB Abonnement? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 070 344 83 91 of stuur een mail naar ZakelijkDAMTEAM@aegon.nl.