Beleggen bij Aegon wordt eenvoudiger

Goed beleggen kost tijd en aandacht. We zien dat veel klanten hier niet aan toekomen. En dat is zonde. Daarom stoppen wij met onze huidige beleggingsrekeningen bij Aegon Bank en introduceren ons nieuwe beleggingsaanbod: Aegon Beheerd Beleggen. Dat is eenvoudig beleggen zonder omkijken.

Wat betekent dit voor u en de klanten?

We vinden het belangrijk dat u goed weet hoe wij de klanten informeren. De advieskantoren die klanten hebben met zo’n beleggingsrekening hebben wij in de week van 18 september een mail gestuurd. Daarin hebben we ook het klantbestand beveiligd meegestuurd. In onze communicatie richting klanten noemen we onze contactgegevens voor vragen over het proces. Wil de klant uitgebreid advies? Dan kan de klant contact opnemen met u. Vanaf oktober 2017 gaan we de klanten met een Aegon beleggingsrekening bij Aegon Bank informeren over wat er verandert. De klant bepaalt zelf of hij kosteloos overstapt.

Het geld laten beleggen tegen lage kosten

Aegon Beheerd Beleggen is kiezen voor gemak. Onze experts nemen namelijk al het werk uit handen. Zij beleggen het geld slim tegen lage kosten. Uiteraard kan de klant altijd volgen hoe zijn geld wordt belegd. Zo heeft de klant niet meer het gedoe van beleggen, maar wél het resultaat.

U vindt meer informatie op de Aegon Intermediair Portal

Op de campagnepagina leest u meer informatie over de keuzes die de klant heeft en hoe een omzetting van een beleggingsrekening naar Aegon Beheerd Beleggen in zijn werk gaat. De komende weken vindt u daar ook het verzendschema, voorbeeld klantbrieven voor de verschillende productgroepen, filmpjes en meer informatie over Aegon Beheerd Beleggen.