Maak kans op een rijvaardigheidstraining op het Circuit van Zandvoort

Al uw klanten die in december 2015 en januari 2016 via u een Aegon Autoverzekering afsluiten, maken kans op een bijzondere dag op het Circuit van Zandvoort. En u kunt er bij zijn.

Wint uw klant onze unieke rijvaardigheidstraining?

Aegon geeft aan 30 winnaars een unieke rijvaardigheidstraining weg voor twee personen. Op het Circuit van Zandvoort worden ze door Aegon hartelijk welkom geheten. Tijdens deze bijzondere middag leren de winnaars hun auto beter kennen én beheersen. Ze krijgen een antislipcursus, maar ook een frisse kijk op goedkoper en veiliger rijden, zodat zij zekerder achter het stuur zitten.

De spelregels zijn eenvoudig

Al uw klanten die in december 2015 en januari 2016 via u een Aegon Autoverzekering afsluiten doen automatisch mee via ons systeem. Zij maken kans op één van de 30 trainingen die wij verloten. De trekking van de winnaars vindt plaats op 10 februari 2016. Heeft één van uw klanten gewonnen? Dan laten wij dat binnen drie werkdagen aan u weten. Zo kunt u zelf het goede nieuws vertellen. Dan is ook bekend wanneer de rijvaardigheidstraining plaatsvindt.

U kunt samen met uw klant meedoen

U kunt zelf ook deelnemen aan deze rijvaardigheidstraining. In verband met de distributieregels vragen wij een vergoeding van € 100,- aan u. Zo leert u op een andere manier uw klant(en) kennen en kunt u zelf ook uw rijvaardigheid verbeteren op het Circuit van Zandvoort!

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Daarnaast kunt u ook de actievoorwaarden doornemen.

Downloads

Actievoorwaarden rijvaardigheidstraining Circuit van Zandvoort (pdf 65 kb)