Nieuw: Aegon Pensioendoel in Mijn Aegon

U heeft klanten met werknemers die een pensioenregeling bij Aegon hebben. Wij geven hen graag inzicht in hun financiële situatie. Mijn Aegon helpt hierbij met een actueel inzicht in het opgebouwde pensioen. Recent is Mijn Aegon uitgebreid met Aegon Pensioendoel. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van de introductie van Aegon Pensioendoel en hoe u dit bij uw klanten onder de aandacht kunt brengen. In dit bericht leest u hier meer over.

Aegon Pensioendoel in Mijn Aegon

Aegon Pensioendoel toont werknemers welke verschillende pensioenkeuzes er zijn. Eerder stoppen met werken of juist langer doorwerken? Of tot een bepaalde leeftijd een hoger pensioen ontvangen en daarna een lager pensioen? Aegon Pensioendoel berekent wat iedere keuze betekent voor de hoogte van het pensioeninkomen.

Bekijk het filmpje waarin wij laten zien hoe Aegon Pensioendoel werkt.

Hoe krijgen werknemers toegang tot Aegon Pensioendoel in Mijn Aegon?

1. Ga naar www.aegon.nl/mijnaegon en log in met gebruikersnaam en wachtwoord. 2. Ga via 'Mijn Producten' naar Mijn Pensioen en klik op de blauwe button 'Direct naar uw Financieel Inzicht'. 3. Klik op het doel 'Pensioen' om te starten met Aegon Pensioendoel.

Nog geen Mijn Aegon account? Ga direct naar www.aegon.nl/aanvragen en maak in enkele stappen een account aan.

Aegon Pensioendoel onder de aandacht brengen bij uw klanten

Met Aegon Pensioendoel zetten we weer een stap om de pensioensituatie van de werknemers van uw klanten beter inzichtelijk te maken. Wij hebben een aantal marketingmiddelen ontwikkeld waarmee u Aegon Pensioendoel op de werkvloer van uw klanten onder de aandacht kunt brengen. Dit kan bij klanten die meer dan 100 actieve pensioendeelnemers hebben.

U kunt verschillende middelen inzetten

Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een display met flyers die u op de werkvloer van uw klanten plaatst. Zie onderaan dit bericht bij downloads welke middelen beschikbaar zijn. U bepaalt zelf hoe u Aegon Pensioendoel bij uw klanten onder de aandacht wilt brengen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact opnemen met uw accountmanager of met uw relatiebeheerder. Wij helpen u graag.

Display

Downloads