Nieuw overzicht Aegon Autoverzekering allrisk

Wat zijn precies de verschillen tussen allrisk Basis, allrisk Compleet en allrisk Royaal van de Aegon Autoverzekering? Om dit beter in beeld te krijgen is gezamenlijk met onze adviseurs het verschillenoverzicht ontwikkeld. Dit overzicht geeft duidelijk weer welke allrisk variant in welke situatie het meest geschikt is, wat de verschillen zijn en welke aanvullingen er mogelijk zijn.

Leaflet ter ondersteuning bij advies

Onder het kopje downloads treft u het overzicht met de belangrijkste verschillen tussen de drie varianten allrisk van de Aegon Autoverzekering. U kunt deze leaflet gebruiken als naslagwerk voor uzelf, om mee te geven aan uw klant of om digitaal mee te sturen bij een e-mailing. Mocht u behoefte hebben aan fysieke leaflets, laat het ons dan weten. Dan sturen wij deze toe.

Wij ontvangen graag uw feedback

Graag horen wij wat u van deze leaflet vindt en of het u helpt om de klant beter te adviseren. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met uw accountmanager. Wij gaan er samen met u voor zorgen dat de klant zo goed mogelijk wordt geholpen.

Downloads

Verschillenoverzicht allrisk-dekkingen autoverzekeringen (pdf 77 kb)