Neriman Polat manager Business Development a.s.r. en Aegon Hypotheken

Met ingang van 1 januari 2024 is Neriman Polat manager Business Development in de nieuwe hypotheekorganisatie van a.s.r. Zij wordt verantwoordelijk voor de beide merken, zowel a.s.r. als Aegon Hypotheken.

Image
neriman en ronald

Neriman Polat is sinds 1 januari 2022 manager Funding & Distributie Hypotheken bij a.s.r. Zij heeft veel expertise en ruime ervaring in de hypotheekmarkt en werkte eerder bij ING en GMAC. In haar nieuwe rol wordt zij bij a.s.r. verantwoordelijk voor de relatie met hypotheekadviseurs en de ontwikkeling van nieuwe producten.

Tegelijk met de benoeming van Neriman, neemt Ronald Roolvink afscheid van het hypotheekbedrijf van Aegon. Hij was twintig jaar actief in verschillende functies rondom operatie en business development. Ronald vervolgt zijn weg buiten a.s.r./Aegon.

Matthijs Hofstede - eerder dit jaar benoemd tot directeur hypotheken bij a.s.r.- over deze recente benoeming: “Ronald Roolvink is voor veel hypotheekadviseurs een bekend Aegon-gezicht. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van Aegon Hypotheken en de dienstverlening aan adviseurs: digitaal én met persoonlijke aandacht. Ik wil hem daarvoor bedanken en wens hem het allerbeste met de volgende stap in zijn carrière. Tegelijkertijd ben ik heel blij met de benoeming van Neriman Polat. Neriman kent de markt en de organisatie heel goed. Zij heeft de afgelopen jaren een hele belangrijke rol gespeeld bij de groei van a.s.r. hypotheken. Ik zie uit naar onze verdere samenwerking.”

De volledige integratie van beide hypotheekbedrijven van a.s.r. is voorzien in het laatste kwartaal van 2025.