Inbraakpreventie met De Stille Nachtwachter

[[{"fid":"198629","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Stille nachtwachter","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Stille nachtwachter"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Stille nachtwachter","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Stille nachtwachter"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Stille nachtwachter","title":"Stille nachtwachter","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

De feestdagen zijn in aantocht. Tijd voor eten in overvloed, familiebezoek en cadeautjes. Maar ook: lege huizen. Als coronamaatregelen dit toelaten, zijn onze klanten eind december vaak buiten de deur. Inbrekers weten dat. We zien het ieder jaar terug in de cijfers. Wij willen onze klanten een handje helpen. Denk vooruit en stel ze voor aan de Stille Nachtwachter: hét kerstcadeautje dat inbrekers om de tuin leidt.

Inbraakpreventie met de Stille Nachtwachter

Een ongemakkelijk gesprek aan tafel, een vriend die valsspeelt en het bijvullen van de borrelnootjes. De Stille Nachtwachter is een podcast met maar liefst 5,5 uur audiofragment van eettafelgesprekken en een bordspel. Spelen onze klanten dit af op de speakers als ze weggaan? Dan is het net alsof het huis vol leven is. En inbrekers? Die slaan het huis dan liever over.

Onze gezamenlijke hypotheekklanten informeren we graag

Dit doen we met een mail vlak voor de feestdagen. We leggen uit hoe de Stille Nachtwachter werkt én waar de podcast staat.

Een coronakerst?

Natuurlijk hopen we dat u en uw klanten de feestdagen kunnen vieren met familie en vrienden. Maar we zijn ook realistisch. En beseffen dat coronamaatregelen roet in het eten kunnen gooien. Dat het weleens anders kan lopen. Goed om te weten: we houden de maatregelen in de gaten en passen deze actie aan als dat nodig is.

Meer weten over de actie?

Op www.aegon.nl/stillenachtwachter staat meer informatie. Deze eindejaarsactie doen we ook voor onze gezamenlijke schadeklanten. Heeft u ook klanten met schadeverzekeringen van ons? Dan ontving u 6 december 2021 een mail hierover. Op het MarketingPlein van Schade Particulier leest u meer.