Samen houden we onze klanten financieel fit!

Geldfit.nl is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute. Het doel van deze organisatie is een financieel gezond Nederland. Dit doen ze door mensen met geldzorgen eerder te vinden, te bereiken en te leiden naar de juiste hulp. Ook wij doen hieraan mee: de komende weken krijgen onze Aegon-hypotheekklanten een nieuwsbrief over dit landelijke initiatief.

 

Vooruitdenken is beter dan genezen

Daarom vertellen wij hoe klanten hun financiële gezondheid checken met de Geldfit-test. Ook besparen en verduurzamen komt aan bod met onze Woningscan. Daarnaast informeren we over onze mogelijkheden bij betaalproblemen. Tot slot sporen we klanten aan om hun hypotheek eens onder de loep te nemen met een hypotheek-APK. Hiervoor verwijzen we naar u. U kunt deze mailing dus mooi als contactmoment gebruiken! Onderaan deze pagina vindt u een voorbeeld van de klantnieuwsbrief.

 

Help schuldschaamte de wereld uit

Betaalproblemen komen vaker voor dan men denkt. Heeft u klanten die het financieel niet redden? Laat ze dan contact met ons opnemen. Samen bekijken we hun persoonlijke situatie en zoeken we naar een passende oplossing. We staan voor onze klanten klaar. Ook als het even niet zo lekker gaat.