Hypotheekpagina op het Aegon Intermediair Portaal is vernieuwd!

We zijn constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Het gemak van digitale services hoort daar natuurlijk ook bij. Door een aantal aanpassingen is het gebruik van hypotheekdetails op AIP nu nóg eenvoudiger.

Wat hebben we vernieuwd?

Het bekende blauwe uitklapmenu in de taakbalk is uitgebreid met een gebruiksvriendelijk hypothekenoverzicht. Op deze pagina ziet u in één oogopslag de meest gebruikte functionaliteiten en documenten. Ook kunt u snel naar verschillende onderdelen die we voor u beschikbaar hebben, zoals:

  • overzicht van lopende aanvragen, inclusief de status;
  • contractdetails van hypotheken in uw beheer;
  • snelkoppeling naar advieskansen in uw portefeuille;
  • portefeuille-inzicht, inclusief een download functionaliteit;
  • directe links naar de meest gebruikte documenten en handleidingen.

Waar vindt u het nieuwe hypothekenoverzicht?

Stap 1. Ga in het Aegon Intermediair Portaal naar het tabblad Hypotheken

Stap 2. Klik linksonder op de link naar Hypotheken overzicht

[[{"fid":"197281","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Hypotheken overzicht","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Hypotheken overzicht"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Hypotheken overzicht","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Hypotheken overzicht"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Hypotheken overzicht","title":"Hypotheken overzicht","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Op het hypothekenoverzicht ziet u onder andere de status van uw laatste hypotheekaanvragen. U kunt hier ook direct doorklikken naar de detailinformatie van elke lopende hypotheekaanvraag.

Wat vindt u ervan?

Met deze aanpassingen zetten we de volgende stap in het verbeteren van onze samenwerking. Wij horen heel graag wat u van deze vernieuwing vindt. Dit doet u heel eenvoudig door het aanklikken van de feedbackfunctionaliteit – de smiley’s – op het hypotheken overzicht. Heeft u vragen? Klik dan op de chatknop om direct met één van onze medewerkers te spreken.

[[{"fid":"197295","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Het vernieuwde hypotheken overzicht","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Het vernieuwde hypotheken overzicht"},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Het vernieuwde hypotheken overzicht","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Het vernieuwde hypotheken overzicht"}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Het vernieuwde hypotheken overzicht","title":"Het vernieuwde hypotheken overzicht","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]