Terugblik Ockto webinar

Op 13 april organiseerden wij - in samenwerking met Ockto - een webinar over digitalisering in het aanvraagproces. Het doel was om gebruikers van de adviespakketten Adviesbox, Figlo en Findesk praktische en toepasbare informatie over het gebruik van Ockto Connect te geven.

Wat heeft u gemist?

Met 293 deelnemers kunnen we zeggen dat het een succesvolle editie was! Veel deelnemers reageerde enthousiast en gaven aan om Ockto Connect actief te gaan gebruiken. Met name de snelheid, het gemak en de kwaliteit van de data – voor zowel klant als adviseur - was doorslaggevend. Ook benieuwd naar de voordelen? Kijk dan het webinar terug.

Kijk wanneer het u uitkomt

Jammer dat u er niet bij kon zijn. Maar wat is een webinar over de toekomst van digitalisering zonder digitale terugblik? Bekijk hier het volledige webinar. We bespreken onder andere:

  • Ockto Connect in 10 stappen
  • Hoe brondata werkt en wat wij daarmee doen
  • Hoe wij hypotheekaanvragen verwerken met brondata
  • Tips en tricks voor in de praktijk

 

Download het stappenplan

Voor uw gemak hebben we een handig stappenplan opgesteld dat u onderaan deze pagina kunt downloaden. Hierin ziet u hoe u van Ockto Connect gebruik maakt, in combinatie met uw Adviesbox, Figlo of Findesk adviespakket.

Vragen?

Meer weten over de voordelen of het gebruik van Ockto? Neem dan contact op met uw accountmanager.