Tips & Tricks vanuit Hypotheken voor nu en straks

Binnen Hypotheken maken we flinke stappen in de digitalisering van onze dienstverlening. Makkelijk voor u én voor uw klant. Zeker nu. Daarom hieronder twee voorbeelden van mogelijkheden voor u én uw klanten.

1. Online klantgegevens verzamelen met Ockto?

Steeds meer adviseurs maken gebruik van Ockto. De financiële gegevens van uw klant komen met behulp van de Ockto-app gelijk in uw adviespakket. Daarnaast is het erg gemakkelijk voor de klant. De klant hoeft de gevraagde informatie niet meer uit schoenendozen en ordners te spitten. Met de app verzamelt en deelt de klant de gegevens snel, eenvoudig en veilig.

Bent u nieuwsgierig?

In het document onderaan deze pagina leest u hier meer over. Juist nu advies op afstand heel actueel is, helpt deze tool u én uw klanten.

2. Uw klant ondertekent zijn hypotheekofferte met digitale handtekening

Uw klant kan ook digitaal in plaats van handmatig zijn handtekening zetten. U kunt gebruik maken van uw eigen ondertekeningssoftware. Bijvoorbeeld ValidSign, Signicat, eSignLive of Handtekeningen.nl. Let op: het pakket dat u gebruikt moet wel voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wilt u ook uw hypotheekofferte digitaal laten ondertekenen?

In dit eerdere bericht op AIP leest u meer. Om gebruik te maken van deze service hoeft u alleen nog maar een aanvulling (addendum) op onze samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen. Uw accountmanager helpt u hier graag mee.