Oversluiters: pakt u uw kans al?

Het blijkt uit alle statistieken: oversluiters, het is een segment waar kansen liggen. Voor ons een goede reden om hier extra op in te zetten. Daarom voeren wij sinds enkele weken een online campagne voor deze doelgroep. De inzichten delen we natuurlijk graag met u. Zodat u hier ook wat mee kunt.

Onze campagne: online en met een duidelijke doelgroep

Wij zijn gestart met onze campagne via online advertenties. Deze richten we op potentiële klanten waarvan we uit onderzoek weten dat er een relatief grote kans bestaat dat ze oversluiten. De advertenties leiden hen naar onze vernieuwde pagina ‘Ik wil mijn hypotheek oversluiten’.

Op de pagina vindt de klant de oversluittest

De pagina hebben we vernieuwd met behulp van inzichten uit de consumentenpsychologie, met oude én nieuwe content en een zogenaamde oversluittest. Hiermee ontdekt de klant in een paar vragen of oversluiten interessant kan zijn. Antwoordt de klant op alle vragen ja? Dan kan hij direct een gesprek inplannen met zijn adviseur.

De eerste resultaten zijn veelbelovend

De campagne laat mooie resultaten zien. Potentiële oversluiters worden in beweging gezet om het gesprek aan te gaan met hun adviseur. In het najaar gaan we door met de lopende campagne en voegen we nog een element toe: met video’s en blogs proberen we dan ook de potentiële klant op sociale media aan te spreken.

Advies blijkt wederom een essentieel onderdeel van de klantreis

Naast de mooie resultaten komen er ook andere inzichten aan het licht. Zoals de verwarring bij de klant tussen rentemiddelen en oversluiten. Er blijken bijvoorbeeld nog veel Aegon-klanten met een vraag over rentemiddeling te landen op onze pagina ‘Ik wil mijn hypotheek oversluiten’. Dit laat ons wederom zien hoe belangrijk advies is als onderdeel van de klantreis. Zowel vanuit onze kanalen als vanuit uw eigen kantoor.

Ook u kunt profiteren van de gunstige oversluitmarkt

Met deze campagne laten we zien dat de oversluitmarkt nog veel kansen kent. En daar kunt ook u van profiteren. Kijk daarom ook eens in uw eigen regio naar de mogelijkheden om deze klanten binnen te halen.

Meer info?

Heeft onze oversluitcampagne uw interesse gewekt en wilt u hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact op met uw accountmanager.