Helpt u uw klanten al verduurzamen?

Verduurzaming staat hoog op de agenda. Zo ook bij ons. Onze klanten konden al gebruikmaken van een energiedepot om hun energiebesparende maatregelen te financieren. Nu komen we met iets nieuws: het Duurzaam Depot. Voor ons én voor u een mooie kans!

Wat is het Duurzaam Depot?

Met het Aegon Duurzaam Depot kan uw klant tot €9.000 lenen bovenop zijn hypotheek. Daarvoor hebben wij een inkomensverklaring en een taxatierapport nodig. Een bezoek aan de notaris is niet nodig.

De klantvoordelen van verduurzaming

  • Direct besparen op zijn energierekening
  • Meer wooncomfort
  • Hogere woningwaarde
  • Beter voor het milieu

Voor wie is het Duurzaam Depot?

Het Duurzaam Depot is bedoeld voor bestaande hypotheekklanten van Aegon. Alle voorwaarden op een rij:

  • De woningwaardeverhouding (LTV) na verduurzaming bedraagt maximaal 90%
  • Geen NHG-hypotheek
  • Geen betalingsachterstanden

Waarom kiest Aegon voor verduurzaming?

Duurzaamheid staat overal hoog op de agenda. Zo ook bij ons. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten nu én in de toekomst fijn wonen. Door het nemen van energiebesparende maatregelen bijvoorbeeld. Dan wordt het huis niet alleen comfortabeler, maar ook nog eens meer waard. Fijn voor de klant en voor ons.

Wat is uw rol?

Samen met u willen we de komende tijd verduurzaming onder de aandacht brengen. Niet alleen het Duurzaam Depot, maar ook duurzaam wonen in het algemeen. Voor u betekent dit een potentieel contactmoment met uw klant. Dat kan een gesprek zijn met als uitkomst het Aegon Duurzaam Depot, maar het is natuurlijk ook mogelijk dat een andere oplossing geschikter blijkt. 

Meer weten?

Heeft u vragen over het Duurzaam Depot? Op de consumentenwebsite vindt u alvast meer informatie. Of laat u inspireren door het verhaal van Frank. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met uw accountmanager.

 

Schrijf u in voor de nieuwsbrief