Onze hypothekencampagne nu ook online!

Fijn en betaalbaar wonen. Dat wil toch iedereen? Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met onze nieuwe online campagne helpen wij de consument om het hoofd koel te houden in deze roerige tijden. 

 

In juni kon u ons al op de radio horen en vanaf juli waren we op tv te zien met onze commercial. Maar dat is nog niet alles. We gaan door, en wel online. Zodat we nog meer Nederlanders kunnen helpen hun hoofd koel te houden in de huidige huizenmarkt. 

 

In samenwerking met o.a. VT Wonen, Libelle en NU.nl attenderen we de consument op de mogelijkheden bij Aegon. Op www.aegon.nl/fijn-wonen én via onze social media-kanalen helpen we hen met handige tips, slimme weetjes én een stappenplan. Zo kan iedereen met een gerust hart op zoek gaan naar zijn droomhuis. En heeft hij nog vragen of wil hij objectief advies? Dan raden wij hem aan om een afspraak te maken met een adviseur.

 

De stappenplannen staan niet alleen op deze website, maar zijn ook beschikbaar op papier. U kunt ze, met opdruk van uw kantoorgegevens, eenvoudig laten verspreiden in uw regio. Krijg ook regionale bekendheid. Vraag de stappenplannen nu aan via onze website.