Wijzigingen in de Aegon Huisdierenverzekering

Er zijn enkele wijzigingen doorgevoerd in onze Huisdierenverzekering. In dit bericht laten we u kort weten welke dat zijn.

 

Allereerst is het vanaf nu mogelijk om Berner Senners bij ons te verzekeren. Dat betekent dat onze Huisdierenverzekering vanaf nu openstaat voor alle honden- en kattenrassen. 

 

Voor een aantal specifieke rassen hebben wij een extra clausule toegevoegd aan de polis. Hierin worden specifieke rasproblemen uitgesloten. Dit geldt voor nieuw afgesloten verzekeringen. 

 

Als laatste verandert voor veel van onze klanten de maandelijkse premie. Dit is nodig om de zorgkosten te kunnen blijven dekken. Voor klanten met katten of kleine katten betekent dit dat hun premie tot 10% omlaag gaat. Voor klanten met grote honden gaat de premie juist omhoog: deze dieren maken namelijk relatief veel zorgkosten. De premieverhoging kan oplopen tot 40%. De premieverlaging/-verhoging wordt meegenomen bij de jaarlijkse prolongatie. Dit zal gebeuren vanaf 1 oktober. De betreffende klanten ontvangen hier enkele weken voor hun jaarlijkse prolongatie bericht over. 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Aegon Huisdierenverzekering en de wijzigingen? Neem dan contact op met uw accountmanager.