Aegon commercial Goed met Geld!

Sneak preview voor onze adviseurs…

Vanaf 23 juli is Aegon weer op televisie als onderdeel van onze campagne Goed met Geld. Met veel plezier delen wij alvast een sneak preview van onze Goed met Geld commercial!

[[{"fid":"139997","view_mode":"default","attributes":{"alt":"Goed met Geld","title":"Goed met Geld","class":"media-element file-default","data-delta":"2"},"fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Goed met Geld","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Goed met Geld"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Goed met Geld","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Goed met Geld"}},"link_text":null}]]

Iedereen Goed met Geld samen met de adviseur

Nederlanders worden steeds meer zélf verantwoordelijk voor hun eigen financiële toekomst. Maar het regelen van geldzaken is niet ieders hobby. Veel mensen vinden het ingewikkeld of saai, en stellen het liever uit.

Ons doel: samen met de adviseur iedereen goed met geld maken.

Via onze Goed met Geld campagne maken wij Nederlanders ervan bewust dat het regelen van geldzaken belangrijk is. Dat doen wij door middel van het delen van video’s, blogs, checklists én de Goed met Geld-test. Al meer dan 55 duizend mensen hebben deze test inmiddels ingevuld. Uiteraard willen we nóg meer Nederlanders goed met geld maken. Daarom zijn we tot eind september op televisie.

Alle content – van video tot checklist – vindt u op onze Goed met Geld website.

Ziet u mogelijkheden voor uw adviespraktijk? Laat het uw accountmanager weten. We gaan graag met u in gesprek.