Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2018 voor de werknemers binnenkort beschikbaar

Binnenkort is het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2018 voor de werknemers beschikbaar op Mijn Aegon. Op het UPO 2018 staat de stand van het pensioen per 31 december 2017. Graag geef ik u een update over de gang van zaken rondom het UPO in 2018.

 

De UPO’s staan vóór 1 oktober 2018 online op Mijn Aegon

Vanaf heden versturen wij een e-mail of brief over het UPO naar werknemers. Dit betekent niet dat alle werknemers deze e-mail of brief tegelijk ontvangen. De verzending gebeurt in delen. Uiterlijk 1 oktober ontvangen alle werknemers een e-mail of brief. Na het versturen van de e-mail of brief zijn de UPO’s ook beschikbaar op Mijn Aegon.

 

We informeren de deelnemers op verschillende wijze hierover

We onderscheiden drie groepen:

 

1. Een werknemer heeft een account voor Mijn Aegon. De werknemer ontvangt een e-mail van Aegon met een verwijzing naar Mijn Aegon, tenzij de werknemer bezwaar heeft aangetekend tegen digitale communicatie.

 

2. Een werknemer heeft een account voor Mijn Aegon, wij hebben alleen geen (geldig) e-mailadres van de werknemer. De werknemer ontvangt een brief. In deze brief staat dat het UPO klaarstaat in Mijn Aegon. Tevens verzoeken we de werknemer een geldig e-mailadres aan ons op te geven.

 

3. Een werknemer heeft bezwaar aangetekend tegen digitale communicatie, dan ontvant de werknemer het UPO per post. 

 

Waar kunnen werknemers terecht met hun vragen? 

Werknemers kunnen een kijkje nemen op www.aegon.nl/upo. Daar staan alle antwoorden op de meest gestelde vragen. Via www.aegon.nl/klantenservice-pensioen kan de werknemer contact met ons opnemen.