Inkomensverklaring voor zelfstandigen

Vanaf 26 april 2018 nieuwe werkwijze met rapport Inkomensverklaring Zelfstandige

Vanaf nu stellen wij het toetsinkomen van zelfstandigen vast via een Rapport Inkomensverklaring Zelfstandige. Dit geldt voor zowel de offerteaanvragen onder NHG-voorwaarden als onder Aegon-normen. Eén van onderstaande onafhankelijke en deskundige partijen stelt dit rapport op:

De eerdere werkwijze met het insturen van een Quick Scan formulier vervalt.

U of de klant geeft rechtstreeks de opdracht aan één van deze partijen

Om het toetsinkomen vast te stellen geeft de klant of u namens de klant de opdracht rechtstreeks aan één van deze partijen. Er zijn kosten verbonden aan het laten opstellen van het Rapport Inkomensverklaring Zelfstandige. Deze kosten betaalt de klant zelf aan de partij die het toetsinkomen vaststelt.

Het Rapport Inkomensverklaring Zelfstandige is een voorbehoud in de offerte
U ontvangt voortaan eerst een voorlopig renteaanbod en daarin staat het voorbehoud van dit rapport vermeld. Het toetsinkomen uit het Rapport Inkomensverklaring Zelfstandige nemen wij over in de beoordeling. Voor meer informatie, over bijvoorbeeld de kosten en de voorwaarden voor het verkrijgen van Rapport Inkomensverklaring Zelfstandige, kunt u contact opnemen met één van de partijen.

Ook Rapport Inkomensverklaring Zelfstandige bij het aanvragen van Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid

Ook hier schaffen wij het Quick Scan formulier af en nemen wij deze inkomensverklaring als voorbehoud op. Het proces voor Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid blijft verder gelijk.