Vanaf 25 mei worden de privacyregels een stuk strenger

De nieuwe privacywetgeving, ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR) of de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), treedt op 25 mei 2018 in werking. Organisaties hebben hierdoor ineens meer verplichtingen ten aanzien van privacy. Bovendien moeten zij daar aantoonbaar aan voldoen. Geen eenvoudige opgave.

Brochure “Data protection at Aegon NL” is nu beschikbaar

Uw klanten stellen u misschien ook vragen over de gegevensbescherming door Aegon. Daarom hebben we de brochure “Data protection at Aegon NL” ontwikkeld die u onderaan deze pagina kunt downloaden. Hierin leest u hoe we de gegevensbescherming binnen Aegon Nederland hebben georganiseerd. De brochure is er nu in het Engels, de Nederlandse versie komt zo snel mogelijk beschikbaar. Werkgevers kunnen deze brochures binnenkort downloaden via Beheernet en het Verzuimportaal.

Vraag ons de hemd van het lijf tijdens het webinar op 22 mei

Zit u zelf ook met vragen? Doe dan mee met ons speciale webinar over de privacywetgeving. Tijdens dit webinar nemen we u mee in de belangrijkste wijzigingen die vanaf 25 mei gelden. Daarnaast gaan we in de op de verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Wat is de verantwoordelijkheid van Aegon? En die van u als adviseur? Na het webinar heeft u concrete handvatten om vragen van uw klanten te kunnen beantwoorden.

U kunt zich direct aanmelden voor het webinar.