Nederland goed met geld

Nederlanders worden steeds meer zélf verantwoordelijk voor hun eigen financiële toekomst. Maar het regelen van geldzaken is niet ieders hobby. Veel mensen vinden het ingewikkeld of saai, en stellen het liever uit. Aegon heeft als missie mensen financieel zelf bewust te maken. In dat kader hebben wij de Goed met geld test ontwikkeld. Met deze test van 5 minuten ontdekken deelnemers welk geldtype zij zijn en welke punten wat meer aandacht behoeven om nóg beter met geld te worden. Ook weten ze wat hun valkuilen zijn en krijgen ze concrete informatie die past bij hun geldtype.   

Inmiddels hebben wij met onze campagne 1,3 miljoen mensen bereikt en hebben ruim 42.000 mensen de test gedaan. Geïnteresseerde deelnemers kunnen na het voltooien van de test meer informatie inzien, passend bij hun interesse. Vanuit deze informatie kunnen zij ervoor kiezen een afspraak te maken met een adviseur voor persoonlijk advies. Zo maken we gezamenlijk iedereen goed met geld!

Doe de test

Wilt u weten welk geldtype u zelf bent? Doe dan de test!  Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar uw mening over deze test, laat uw reactie achter via de poll in de nieuwsbrief of bespreek dit met uw accountmanager.

Pilot onder adviseurs

Binnenkort starten wij met een Goed met Geld pilot samen met een aantal adviseurs. Deze pilot bestaat uit een mailing met o.a. een adviseurslogo en een button voor mogelijke leads. Adviseurs kunnen de mailing uit eigen naar verzenden naar hun klanten. Nadere informatie volgt binnenkort.