We versturen weer de verlengingsvoorstellen Aegon Gezond Werkplan

Heeft u klanten met een Aegon Gezond Werkplan? In de eerste week van oktober versturen we weer de verlengingsvoorstellen. Wilt u de voorstellen met uw klant bespreken? 

Wie krijgt een verlengingsvoorstel?

Alle klanten met een Aegon Gezond Werkplan die een contractvervaldatum van 1 januari 2018 hebben, krijgen een voorstel om de verzekering met drie jaar te verlengen. In onze voorbeeldbrief heeft de klant een Ziekteverzuimverzekering en een WGA-Aanvullingsverzekering.

Bij het verzenden volgen we de incassowijze

Dus als u zelf de premie incasseert, wordt de brief via u verstuurd. U krijgt dan van ons alle originele brieven en een kopie voor uw eigen administratie. Incasseren wij? Dan versturen wij de brief rechtstreeks aan uw klant en krijgt u alleen een kopie. Als u speciale afspraken met ons heeft, dan volgen we die natuurlijk.

We berekenen de premie van de Ziekteverzuimverzekering No-Claim op Verlengingen Aegon Gezond Werkplan op de nieuwe manier

Voor het berekenen van het premiepercentage voor de verlenging van een Ziekteverzuimverzekering No-Claim kijken we voortaan naar het eigen verzuim én het verzuim in de branche. Bovendien kijken we naar de samenstelling van het personeelsbestand. Dit is dus dezelfde manier als we ook voor nieuwe klanten gebruiken.

We hebben de voorwaarden Aegon Gezond Werkplan aangepast

Vanaf 1 januari 2018 gelden nieuwe voorwaarden. Deze kunt u hier inzien en downloaden. . Een overzicht van de inhoudelijke wijzigingen per 1 januari 2018 vindt u hier.