Een vangnet voor arbeidsongeschikte werknemers

Weinig mensen staan er bij stil: de enorme inkomensval die kan optreden bij arbeidsongeschiktheid. Gelukkig kunnen werkgevers voor hun personeel een vangnet creëren. Met een collectieve WIA-verzekering. Bij ons heeft u daarvoor verschillende oplossingen.

Onze WIA-Excedentverzekering is vernieuwd!

Onze nieuwe collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt goede inkomensbescherming voor werknemers die meer verdienen dan de SV-loongrens. Die is op dit moment € 53.706,-. Verdienen werknemers meer? Dan hebben zij een extra grote inkomensterugval omdat de WIA slechts uitkeert tot die SV Loongrens. U kunt met deze verzekering ook voor werknemers die minder verdienen, de WGA- of IVA-uitkering aanvullen.

U heeft onze nieuwe WIA-excedent helpen ontwikkelen

Onze nieuwe WIA-Excedentverzekering is tot stand gekomen door goed te luisteren naar de wensen van werkgevers en adviseurs. Dit heeft geleid tot een aantal unieke kenmerken, zoals:

-Een hoog maximaal te verzekeren loon van € 325.000;

-De mogelijkheid om de AOW-leeftijd (maximaal 70 jaar) of de pensioenrichtleeftijd van 68 jaar  als eindleeftijd van de verzekering te nemen;

-Meerdere mogelijkheden voor het verzekerd bedrag en het loon;

-Inclusief rechtsbijstand.

Werkgevers met de WIA-Excedentverzekering profiteren ook van onze Gezonde Aanpak

Een werkgever wil natuurlijk dat het goed gaat met zijn bedrijf. En dat het ook zo blijft als een van zijn werknemers ziek of arbeidsongeschikt raakt. Naast financiële dekking bieden wij daarom ook de Gezonde Aanpak. Zo krijgt de werkgever met onze Gezonde Aanpak bij langdurig ziekteverzuim van een medewerker hulp bij re-integratie. Meer informatie over onze Gezonde Aanpak vindt u op www.aegon.nl/gezonde-aanpak.

De WIA-Excedentverzekering maakt het arbeidsvoorwaardenpakket completer

Voor een werkgever is het ook een mooi bewijs van goed werkgeverschap. Hij laat zien dat hij, ook na twee jaar ziekte of arbeidsongeschiktheid, goed blijft zorgen voor zijn personeel. Sommige cao’s en pensioenregelingen stellen een WIA-Excedentverzekering zelfs verplicht.

Samen maken we een mooie aanbieding voor bestaande pensioenrelaties

Heeft u relaties voor wie dit interessant is? Laat het ons weten. Samen met u verzorgen we een mooie aanbieding. Dat kan een brief met een flyer en offerteaanvraagformulier zijn. Maar ook een complete offerte als we over de juiste werknemersgegevens beschikken. Dat zijn de geboortedatum, geslacht, salaris en type dienstverband (vast of tijdelijk). Bij grotere bedrijven vanaf 150 werknemers hebben we ook gegevens over de WIA-instroom nodig.

Meer weten?

Heeft u interesse in het aanbieden van de nieuwe WIA-Excedentverzekering bij uw relaties met een Pensioencontract bij Aegon? Dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Aegon. Of bel ons op 088 344 00 53. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. Gebruikt u liever e-mail? Mailt u dan naar wia@aegon.nl. Wij helpen u graag.