Productinformatie nieuwe WIA-Excedentverzekering nu beschikbaar

In de vorige nieuwsbrief las u dat we onze WIA-Excedentverzekering hebben vernieuwd. En dat we voortaan nog maar één WIA-Excedentverzekering aanbieden met één tarief. Van deze nieuwe WIA-Excedentverzekering is nu de productinformatie beschikbaar. Deze kunt u hier inzien en downloaden.

Voortaan dus nog maar één WIA-Excedentverzekering

Vanaf dit najaar krijgen alle nieuwe zakelijke klanten de nieuwe WIA-Excedentverzekering. Dus zowel voor het Aegon Gezond Werkplan als voor nieuwe pensioenrelaties geldt de nieuwe WIA-Excedentverzekering. Vanaf 1 september kunt u via onze offertesoftware op het Aegon Intermediair Portal offertes maken. De polissen gaan dan in op 1 januari 2018 of later. Heeft u geen toegang tot het Aegon Intermediair Portal, neem dan contact op met uw contactpersoon bij Aegon.

Wat is het verschil tussen de oude verzekeringen en de nieuwe?

Tot nu toe hadden Inkomen en Pensioen elk hun eigen WIA-Excedentverzekeringen. Elk met eigen productkenmerken en een eigen tarief. Om het voor u wat gemakkelijker te maken hebben we de verschillen op een rij gezet tussen de nieuwe WIA-Excedentverzekering en de oude verzekeringen voor WIA-Excedent bij Pensioen en IVA- en WGA-Excedent bij Inkomen. Zo ziet u het verschil in één handig overzicht. U kunt hier het verschillenoverzicht WIA-Excedent downloaden.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij Aegon. Of bel ons op 088 344 00 53. U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. Gebruikt u liever e-mail? Mail dan uw vraag naar wia@aegon.nl. Wij helpen u graag.