ORV aanvragen wordt steeds makkelijker

Vraagt u een ORV aan voor uw klant en zijn er geen bijzonderheden? Dan ligt de acceptatiebevestiging in uw mailbox nog voordat u koffie heeft kunnen inschenken!

Geen bijzonderheden? Dan krijgt u binnen een paar minuten een bevestiging

U wilt uw klant natuurlijk snel zekerheid bieden. Daarom doen we er bij Aegon alles aan om het aanvraagproces voor een ORV te versoepelen. En dat gaat steeds beter. Als de gezondheidsverklaring geen bijzonderheden bevat, krijgt u al binnen enkele minuten een bevestiging. 

Nieuw: ook bij kleine aandoeningen gaat u direct antwoord krijgen

Schouderklachten, spit en spataderen: zomaar een paar voorbeelden van zaken die kunnen opduiken op een gezondheidsverklaring. Het is natuurlijk zonde als zulke relatief onschuldige aandoeningen voor vertraging zorgen. Daarom doen we u een mooie belofte: nog dit jaar gaan we ook verklaringen met kleine aandoeningen direct afhandelen.

Bij alle andere aandoeningen hoort u binnen 3 weken van ons

Soms is er een medisch onderzoek nodig. En dat kost tijd. Maar we leggen de lat hoog: we willen elke aanvraag binnen 3 weken hebben afgehandeld. Geen enkele andere partij in de markt doet dit zo snel. Halen we deze ambitieuze doelstelling? Nee, nog niet altijd. Maar u kunt erop vertrouwen dat we hierin blijven investeren.

We horen graag van u

We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen. Bent u tevreden met ons aanvraagproces? Of loopt u juist tegen iets aan? Neem dan contact op met uw accountmanager. Zo zorgen we er samen voor dat we de klant nog beter van dienst kunnen zijn.