Extra aandacht voor de aandacht-gesprekken

Huizenzoekers kunnen al een tijdje bij u terecht voor een Aandacht voor je nieuwe huis gesprek Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek. Daarmee ontdekken zij in 30 minuten wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Toch was het een tijdje wat stil rond deze campagne en was de Aandachtcampagne wat minder in beeld. Sinds een aantal weken starten we echter weer op. En dat betekent dat er nieuwe leads bij u kunnen aankloppen!

We informeren huizenzoekers vooral via online en social media

De campagne ziet er dit jaar iets anders uit dan in 2016. In plaats van spotjes op radio en televisie zetten we nu vooral in op online en social media. Dat bleek vorig jaar namelijk tot de meeste klantreacties te leiden. We helpen huizenzoekers op weg met handige tips, blogs, checklist en e-books.

Wil men meer weten over een bepaald onderwerp? Dan kan de men een gratis Aandacht-gesprek aanvragen bij Aegon Advies of u als onafhankelijk adviseur. Of ze nu klant bij Aegon zijn of niet. We vragen u dan om binnen één werkdag een belafspraak te maken.

Het Aandacht-gesprek gaat over méér dan alleen hypotheken

Vorig jaar lag de nadruk van de campagne vooral op hypotheken. Maar huizenzoekers zitten ook met vragen over woonverzekeringen. En over het hoe en waarom van een overlijdensrisicoverzekering. Gebruik het Aandacht-gesprek dus gerust aan om hier meer over te vertellen.