Test onze rekentool en geef uw tips!

Het is u vast niet ontgaan: onlangs introduceerden we het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen. Daarmee hebben uw klanten met een vrijkomend pensioenkapitaal eindelijk de mogelijkheid gekregen om ook ná hun pensioen door te gaan met beleggen. En dus, met wat risico, mogelijk een hoger pensioen te krijgen ten opzichte van een garantiepensioen. Of dit iets is voor uw klant? Met onze nieuwe online rekentool berekent u het snel en eenvoudig. 

Test onze tool en deel uw tips! 

De rekentool toont u de uitkomsten van het nieuwe Aegon Uitkerend Beleggingspensioen naast die van het bestaande garantiepensioen, het Aegon Uitkerend Garantiepensioen. U kunt de twee uitkeringen dus direct met elkaar vergelijken. Maar mist u mogelijkheden? Dan horen we dat natuurlijk graag. 

Ja, ik test de tool meteen

Gebruik de gegevens van uw klant of neem de case hieronder

Ga naar de rekentool op onze website en voer een berekening uit. U kunt dit doen met de gegevens van een klant die u op dit moment adviseert. Maar u kunt ook gebruikmaken van de case hieronder:

  • Man met een pensioenkapitaal van € 150.000,-
  • Het pensioen is niet bij Aegon opgebouwd maar bij een andere verzekeraar of pensioenfonds
  • Geboortedatum: 1-1-1952
  • Partner is een vrouw met geboortedatum 1-1-1950
  • Ingangsdatum pensioen: 1 augustus 2017

Bent u klaar? Deel uw mening met ons via deze online enquête. Alvast dank voor uw medewerking! We houden u op de hoogte van de verbeteringen die we naar aanleiding van uw feedback doorvoeren.  

Heeft u klanten die tussen 1 januari 2014 en 8 juli 2015 een direct ingaand pensioen hebben aangekocht?

Dan krijgen deze klanten alsnog de mogelijkheid om te kiezen voor een ‘variabele pensioenuitkering’. Heeft uw klant een pensioenaanbieder die geen ‘variabele pensioenuitkering’ aanbiedt? Dan is Aegon Uitkerend Beleggingspensioen een goede optie. U kunt onze rekentool gebruiken om uw klanten te laten zien wat een pensioen op basis van beleggingen oplevert. Meer informatie vindt u op aegon.nl.

Hulp nodig bij het maken van een offerte voor Aegon Uitkerend Beleggingspensioen?

Neemt u dan contact op met de Pensioen Expiratie Desk. U kunt hier ook terecht met uw vragen over Aegon Uitkerend Beleggingspensioen of met al uw andere vragen over expirerend pensioenkapitaal. Bel op werkdagen van 08.00 uur tot 17.30 uur naar 070 344 78 41 of mail naar aankooppensioen@aegon.nl. Wij helpen u graag.