Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering nu ook beschikbaar op vergelijkingsplatform MAS

De Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is opgenomen in het vergelijkingsplatform van MAS. Hierdoor is onze AOV nu ook beschikbaar via belangrijke serviceproviders als DAK en VKG. Dat betekent dat u Aegon voortaan kunt meenemen in uw vergelijkingen. En daarmee heeft u er een sterke kandidaat bij!

Maak de vergelijking en ontdek onze scherpe premie

De Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft naast uitstekende voorwaarden ook een scherpe premie. Vooral voor beroepsklasse 1 en 3 behoren onze premies tot de laagste in de markt. Maak op MAS of via uw serviceprovider een vergelijking en ervaar het verschil! Heeft u geen aansluiting op MAS? Dan is het goed om te weten dat u ook een berekening kunt maken op aegon.nl/aov.

Wij helpen zieke ondernemers zo snel mogelijk weer aan de slag

Van thuiszitten wordt niemand blij. Daarom helpen we ondernemers zo snel mogelijk weer aan het werk. Dat doen we met onze Gezonde Aanpak. Bij arbeidsongeschiktheid ondersteunen wij de ondernemer bijvoorbeeld met een casemanager re-integratie. En wist u dat ondernemers zich al bij ons kunnen melden zodra ze arbeidsongeschikt dreigen te raken? Samen bekijken we dan welke preventieve maatregelen we kunnen nemen.

Heeft u nog vragen?

Kijk dan op de Aegon Intermediair Portal. Daar vindt u meer informatie over de Aegon Arbeidsongeschiktheidsverzekering. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-3440053 (kies vervolgens voor 1). Gebruikt u liever e-mail? Mail dan uw vraag naar mediva@aegon.nl.