Zware windstoten in Nederland kunnen leiden tot veel schade.

Aegon staat klaar, voor u en uw klanten

De verwachting is dat Nederland vandaag wordt geteisterd door zware windstoten. Dat kan leiden tot veel schade en overlast aan onder andere woonhuizen en voertuigen. Om in geval van schade op een woonverzekering u en uw klanten snel en vakkundig te ondersteunen, staat de Aegon Schadeservice voor u klaar. 

Aegon Schadeservice 

Aegon beschikt over een eigen herstelnetwerk voor schade op een inboedel- en/of opstalverzekering. Voor het inschakelen van een hersteller uit dit netwerk kunt u contact opnemen met de Aegon Schadeservice via 088 344 00 00. De hersteller neemt vervolgens contact op met de klant voor het maken van een afspraak. De voordelen van het gebruik van de Aegon Schadeservice zijn onder andere:
  
Het herstelbedrijf factureert rechtstreeks aan Aegon. De klant hoeft daarom nooit zelf kosten voor te schieten.
Kortere doorlooptijden, de klant hoeft immers niet te wachten op akkoord voor ingediende stukken.
Minder administratie, een schadeformulier is bijvoorbeeld niet nodig.
De hersteller heeft binnen 2 uur contact met de klant en is binnen 24 uur op locatie. Als het nodig is treft deze direct noodvoorzieningen.
 
Tips die u kunt delen met uw klanten om schade te voorkomen:
  
Berg uw losse spullen op die buiten staan. Denk hierbij aan tuinmeubels of afvalcontainers. Is de trampoline vast- of binnengezet? Zo voorkomt u dat de storm schade veroorzaakt aan uw spullen of aan die van anderen.
Sluit al uw ramen en deuren. Vergeet hierbij niet ook uw rolluiken omhoog te doen of zonweringen in te klappen. Zo voorkomt u schade aan uw eigendommen. 
Zijn er dakpannen van uw dak afgewaaid? Leg dan na de storm een stevig dekzeil op uw dak en verstevig uw dak. Dit voorkomt of vermindert waterschade binnen uw woning. Let wel goed op uw eigen veiligheid.