Aegon Overlijdensrisicoverzekering verder verbeterd

De Aegon Overlijdensrisicoverzekering blijft in ontwikkeling. Graag informeren wij u over onze verbeteringen in het product, de voorwaarden en het aanvraagproces. Hieronder leest u hier meer over.

Het product en de voorwaarden zijn verbeterd per 1 december 2016

Met ingang van 1 december 2016 stoppen we met de verkoop van de Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid. Voortaan bieden wij alleen de Aegon Overlijdensrisicoverzekering aan. Deze heeft een aanzienlijk scherpere premiestelling dan de Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid. Voor bestaande klanten met een Aegon Overlijdensrisicoverzekering Uitgebreid verandert er niets.

  • De belangrijkste verbeteringen Aegon Overlijdensrisicoverzekering:
  • Het maximaal te verzekeren bedrag is verhoogd naar € 2.450.000,-
  • Elke aanvraag heeft voortaan een voorlopige dekking
  • Er zijn nieuwe, duidelijke productvoorwaarden

Lees meer over onze productverbeteringen.

Eenvoudiger aanvragen, snellere acceptatie

Vereenvoudigd en uniform aanvraagproces

Het aanvragen van onze overlijdensrisicoverzekering is voortaan sneller, makkelijker en helemaal digitaal.

  • Een Aegon Overlijdensrisicoverzekering aanvragen via uw hypotheekadviespakket

U kunt de aanvraag voor een Aegon Overlijdensrisicoverzekering via uw hypotheekadviespakket volledig digitaal afronden. Of de Aegon Overlijdensrisicoverzekering wel of niet verpand is aan een Aegon-hypotheek maakt geen verschil. Het aanvraagproces is in beide gevallen gelijk.

  • Een Aegon Overlijdensrisicoverzekering aanvragen via de Aegon Intermediair Portal

Uiteraard is onze Aegon Overlijdensrisicoverzekering nog steeds op dezelfde, eenvoudige wijze af te sluiten via de Aegon Intermediair Portal.

Nog sneller acceptatieproces

De digitale gezondheidsverklaring wordt voortaan altijd automatisch naar de klant gestuurd. U hoeft niets meer te doen. Na het indienen van de aanvraag, gebeurt het volgende:

  • Is de verzekerde gezond en levert de aanvraag verder geen aandachtspunten op? Dan ontvangen u en de verzekeringnemer binnen 10 minuten na het invullen van de gezondheidsverklaring de acceptatiebevestiging per e-mail.
  • Is verdere medische beoordeling nodig, dan garanderen wij een antwoord binnen drie weken.

Kortom: vanaf 1 december 2016 bieden we één verbeterde Aegon Overlijdensrisicoverzekering, met een zeer snel digitaal aanvraag- en acceptatieproces. En natuurlijk blijven we ook scherp geprijsd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager of bellen naar onze Servicedesk Leven via (058) 244 33 55.