Per 1 juli gaat de zakelijke schadeportefeuille over naar Allianz

Eerder dit jaar kondigden we al de verkoop aan van onze zakelijke schadeportefeuille aan Allianz Benelux. De verkoop is inclusief de volmacht en beursportefeuilles, die worden afgebouwd. De verkoop is nu rond. Vanaf 1 juli wordt de portefeuille overgedragen en komen rond de 70 medewerkers van Aegon in dienst van Allianz.

Dank voor uw vertrouwen

Wij vinden het belangrijk dat uw klanten zorgvuldig overgaan naar Allianz, zodat de continuïteit van uw portefeuille is gewaarborgd. Wij danken u voor uw vertrouwen in ons zakelijke schadebedrijf en zien uit naar de voorzetting van onze samenwerking.

Focus schadebedrijf op particuliere schade - en inkomensverzekeringen

Door de verkoop ligt de focus van ons schadebedrijf nu volledig op particuliere schade - en inkomensverzekeringen. Wij investeren hier volop in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Rond 1 juli ontvangt u van ons bericht wie uw aanspreekpunten bij Aegon worden of blijven.

Samen op weg naar een mooie toekomst

In onderstaande video deelt Marcel Holtrop, directeur Aegon Intermediair, graag met u wat we doen en welke kant we op gaan.

Heeft u nog vragen of suggesties?

Voor vragen over uw huidige Aegon portefeuille voor wat betreft de zakelijke schadeverzekeringen kunt u nog steeds terecht bij uw vertrouwde aanspreekpunten die zijn 'meeverhuisd' naar Allianz. Heeft u vragen of suggesties over particuliere schade - en inkomensverzekeringen? Neemt u dan contact op met uw accountmanager of bel 070 344 3210.