5 Sterren voor onze Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal

Onze Allrisk Royaal autoverzekering heeft voor het eerst de maximale productrating van 5 sterren gekregen van MoneyView. Iets waar we trots op zijn!

De beste productrating op basis van de voorwaarden

Op 19 augustus heeft MoneyView een special item voor autoverzekeringen gepresenteerd. De Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal kreeg van MoneyView de maximale score van vijf sterren in de categorie 'voorwaarden'. Als enige intermediaire aanbieder hebben wij in deze categorie een prijs gewonnen. Daarmee laten we ruim 75 andere autoverzekeringen achter ons. Lees hier het artikel dat de Telegraaf hierover publiceerde.

Aegon biedt de meest uitgebreide allrisk-varianten

Door drie allrisk-varianten aan te bieden, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Daarbij is de Aegon Autoverzekering Royaal de meest uitgebreide allrisk dekking. De verzekering is op 184 kenmerken bekeken. Daarbij scoorden we boven marktconform. Daarnaast hebben we goede uitkeringsregelingen, zoals nieuwwaarde-, aanschafwaarde-, en vervangingswaarderegeling. Kortom, een bevestiging dat we één van de beste voorwaarden hebben.

 

Wilt u meer weten?

Alles over het onderzoek leest u in het Special item van MoneyView. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met uw accountmanager.