Premiestelling Aegon Overlijdensrisicoverzekering wijzigt per 4 augustus

Met ingang van 4 augustus 2015 wijzigt de premiestelling van de Aegon Overlijdensrisicoverzekering. In dit bericht leest u daar meer over.

Vaker wijziging premie door dynamische markt

In de markt voor overlijdensrisicoverzekeringen volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. In verband daarmee verwachten wij dat we de premiestelling van de Aegon Overlijdensrisicoverzekering vaker aanpassen dan in het verleden het geval is geweest.

Met ingang van 4 augustus 2015 wijzigen we de premiestelling van de Aegon

Overlijdensrisicoverzekering. In een fors aantal marktsegmenten wordt de premie verlaagd. In een deel van de marktsegmenten blijft de premie gelijk. In een aantal marktsegmenten stellen we de premie naar boven toe bij.

Acceptatie klanten met medisch verleden

Wij streven ernaar om al uw klanten een oplossing te bieden. Graag attenderen wij u erop dat, ook als uw klant een medisch verleden heeft, hij of zij meestal bij Aegon terecht kan.

Extra voordeel bij een Aegon hypotheek

Kiest uw klant bij zijn Aegon hypotheek ook voor een Aegon Overlijdensrisicoverzekering? Dan profiteert uw klant bovendien van een voorlopige dekking van maximaal € 350.000,- tot het moment van passeren.

Gemakkelijk digitaal regelen

Via de Aegon Intermediair Portal of uw hypotheekpakket regelt u uw offertes en aanvragen gemakkelijk en snel. De nieuwe premies zijn vanaf 4 augustus direct beschikbaar in uw hypotheekpakket.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met uw accountmanager.