MoneyView: Knab heeft de voordeligste zakelijke betaalrekening

De zakelijke betaalrekening van Knab is door MoneyView uitgeroepen tot de voordeligste zakelijke betaalrekening 2015. In het onderzoek door dit onafhankelijk benchmarkinstituut is dit jaar vooral gekeken naar het MKB-segment waar vorig jaar juist werd ingezoomd op zzp'ers. Vorig jaar bleek al dat Knab de voordeligste rekening voor zzp'ers heeft. Nu blijkt dat ook zo te zijn voor het MKB-segment. Wederom haalde Knab als enige bank de maximale score van vijf sterren voor het onderdeel Prijs bij zakelijke betaalrekeningen.

De hoge score van Knab wordt door MoneyView als volgt uitgelegd: Knab scoort vooral goed door de pakketbundel, waarin veel standaard betalingsverkeer is opgenomen en tot 1000 betaaltransacties per jaar gratis is. De klant betaalt hiervoor een vast bedrag van 5 euro per maand. Hierdoor komen kosten voor zaken zoals de bankpas, internetbankieren of standaard betalingsverkeer (zoals transactiekosten) voor een groot deel te vervallen.

841 euro goedkoper per jaar

De Voordeelcalculator van de online bank zelf wijst uit dat een zakelijke klant gemiddeld 841 euro per jaar goedkoper uit kan zijn bij Knab dan bij andere banken. De hoogte van het voordeel wordt berekend op basis van het aantal rekeningen, saldo, spaargeld en aantal zakelijke transacties dat mensen invullen.

René Frijters, oprichter van Knab: "We hebben de zakelijke rekening nog maar een jaar. Een zzp'er of DGA die een zakelijke rekening zoekt, komt al snel bij ons uit. Het is heel erg mooi om deze erkenning te krijgen van een onafhankelijk instituut als MoneyView, maar het is nog mooier te zien dat 90% van onze zakelijke klanten (zeer) tevreden over ons is."

 

Bron: http://nederlandsmedianieuws.nl/media-nieuws/MoneyView-Knab-heeft-voordeligste-zakelijke-betaalrekening.html .