Uitbreiding Aegon Woon- & VrijeTijdpakket 22 oktober live

Afgelopen week moesten wij u helaas laten weten dat u nog niet van start kon gaan met de uitbreiding van het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket. Gelukkig zijn de technische problemen opgelost. Per 22 oktober is de uitbreiding van het Aegon Woon- & VrijeTijdpakket beschikbaar.

Dezelfde producten via alle kanalen

Het Woon- & VrijeTijdpakket was altijd al uitgebreid en overzichtelijk. Het is nu nóg uitgebreider door de extra keuzes in dekking. Voor de Aegon Woonhuisverzekering, Inboedelverzekering, Rechtsbijstandverzekering en Doorlopende Reisverzekering bieden wij namelijk twee varianten aan: Basis en Allrisk. Een belangrijke mijlpaal, want daarmee bieden we in alle kanalen dezelfde producten tegen dezelfde prijs en voorwaarden. Bekijk onze campagnepagina voor meer informatie over de uitbreiding.

Binnenkort maakt u ook gebruik van een vernieuwde aanvraagstraat

Wij hebben de online aanvraagstraat verbeterd naar aanleiding van uw feedback. U vult alleen premiebepalende gegevens in voor de gewenste verzekering. Dat bespaart u tijd. Daarnaast zijn de verschillen in premie overzichtelijker. U kunt de premie tussen de basis- en allriskvarianten eenvoudig met elkaar vergelijken. Wij houden u op de hoogte wanneer u gebruik kunt maken van de vernieuwde aanvraagstraat.

Aandacht voor Woon- & VrijeTijdpakket met de verhuiscampagne

Volgende week gaat de verhuiscampagne richting consument van start. Rond een belangrijke gebeurtenis in iemands leven (zoals verhuizen of samenwonen) zijn verzekeringen heel relevant. Na aankoop van een huis sluit bijvoorbeeld 71% een (nieuwe) inboedelverzekering af. Aegon snapt dat een verhuizing veel geregel is en gaat de klant daarom een handje helpen met tips, ideeën en advies. Neem alvast een kijkje op de speciale verhuispagina van Aegon, met tips over verhuizen en 'financieel verhuizen'.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met uw accountmanager.