Veranderingen bij de Aegon Garageverzekering

Op 1 januari 2016 verhogen we de minimumpremie voor de Aegon Garageverzekering. Daarnaast verhogen we per direct het jaarloon voor eigenaren en directeuren van garagebedrijven tot € 30.000,-. Dat was € 22.689,-. Deze aanpassing geldt voor offertes vanaf 1 november 2015. Nieuw in ons aanbod is de Garageverzekering voor eenmansbedrijven zonder personeel die handelen in auto's. In dit bericht lichten wij deze veranderingen toe.

De minimumpremie voor de Aegon Garageverzekering gaat omhoog

Vorig jaar hebben we de minimumpremie voor de Aegon Garageverzekering voor het eerst in jaren verhoogd. We merken nu dat deze premie nog niet opweegt tegen de kosten en de risico's die we lopen. Daarom verhogen we de minimumpremie opnieuw. Voor garagehouders die alleen handelen in auto's blijft de minimumpremie € 1.711,- per jaar, exclusief assurantiebelasting en 40% no-claimkorting.

Garagehouders die meer gaan betalen vanwege de verhoging van de minimumpremie ontvangen vooraf een brief. Hierin geven we aan waarom de premie stijgt. De verzendwijze is afhankelijk van wie de premie incasseert:

  • Incasseert u de premie? Dan ontvangt u van ons de brieven voor uw klanten. We vragen u deze brieven door te sturen naar uw relaties. U krijgt een kopie voor uw eigen administratie.
  • We versturen de brief rechtstreeks als wij de premie incasseren. U ontvangt een kopie van deze brief.

We verhogen het jaarloon voor eigenaren en directeuren van garagebedrijven tot € 30.000,-

Het jaarloon van eigenaren en directeuren van garagebedrijven bepaalt mede de hoogte van premie van de Garageverzekering. We verhogen per direct het jaarloon voor eigenaren en directeuren van garagebedrijven tot € 30.000,-. Dit is een marktconform bedrag. Dit geldt voor nieuwe offertes vanaf 1 november 2015. Bij offertes voor 1 november gaan we nog uit van het jaarloon van € 22.689,-. Deze offertes gelden tot 2 maanden na de datum waarop we de offerte hebben verstuurd. Voor klanten bij wie de premie nog gebaseerd is op het oude jaarloon van € 22.689,- verhogen we het jaarloon met ingang van 1 januari 2017.

Nieuw: De Aegon Garageverzekering voor autohandelaren zonder personeel

De Aegon Garageverzekering is er nu ook voor eenmansbedrijven zonder personeel die handelen in auto's. Met een scherpe basispremie van € 950,- per jaar, exclusief assurantiebelasting en 40% no-claimkorting, en uitstekende voorwaarden is de autohandelaar goed verzekerd.

Bij de Garageverzekering krijgt de garagehouder een handelaarskenteken inclusief:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Schadeverzekering voor inzittenden

Claimt de garagehouder in een jaar geen schade? Dan ontvangt hij het jaar daarop 40% no-claimkorting.

We verbinden wel een paar voorwaarden aan dit scherpe aanbod:

  • De handelsvoorraad staat op een bedrijfsmatige locatie.
  • De ondernemer houdt zich fulltime bezig met aan- en verkoop van auto's.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over de veranderingen bij de Aegon Garageverzekering? Of wilt u meer weten over ons nieuwe aanbod voor autohandelaren zonder personeel? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Of u kunt ook contact opnemen met ons. Wij helpen u graag. Ons telefoonnummer is 088 344 00 50 (optie 2, optie 7). U bereikt ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur.