Klanten met Mijn Aegon ontvangen bericht als hun jaaroverzicht klaarstaat

Binnenkort hebben uw klanten hun jaaroverzichten nodig voor bijvoorbeeld de belastingaangifte. Deze staan begin 2016 klaar in Mijn Aegon. Klanten met een Mijn Aegon account ontvangen automatisch een e-mail als de overzichten klaarstaan. Via een e-mail informeren we uw klanten over de jaaroverzichten in Mijn Aegon. In dit bericht leest u hier meer over.

Vooraankondiging om de contractdruk bij de klantenservice in Q1 te spreiden

Klanten die nog geen Mijn Aegon account hebben vragen we een account aan te maken. Klanten die al een tijdje niet meer in Mijn Aegon hebben gekeken, vragen we te controleren of men de inloggegevens nog heeft. Het doel van het bericht is om vragen over Mijn Aegon of over de jaaroverzichten vroegtijdig te beantwoorden. Hiermee proberen we de contactdruk bij de klantenservice in het eerste kwartaal van 2016 te spreiden.

Informatiepagina jaaroverzichten 2015 op de site

Er is een speciale informatiepagina jaaroverzichten 2015 beschikbaar, die regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe informatie. Hier vinden klanten het antwoord op veelgestelde vragen. En er staat een verzendschema dat aangeeft welk overzicht wanneer in Mijn Aegon beschikbaar is.

Welke klanten informeren we en wanneer?

De volgende klanten ontvangen de e-mail: klanten met een bancair of leven-product waarvoor een jaaroverzicht wordt verstrekt (fiscale en/of beleggingsinformatie).

Welke klanten benaderen we niet:

  • Klanten van adviseurs die bij hun accountmanager hebben aangegeven dat ze hun klanten zélf willen informeren over Mijn Aegon.
  • Klanten met een leven-product die recent al een brief met persoonlijke registratiecode voor Mijn Aegon hebben ontvangen.

De e-mails versturen we tussen 26 november en half december.

Heeft u vragen?

Aarzel dan niet om te bellen of mailen. Neem contact op met uw accountmanager of accountcoördinator. U kunt ons ook bellen op onderstaande telefoonnummers:

Voor Bancair: 058 244 30 10

Voor Leven: 058 244 33 55.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. Wij helpen u graag.