Aanpassingen Aegon Netto Pensioen Abonnement per 1-1-2016

Werkgevers die voor hun medewerkers met een salaris boven de grens van €100.000 een abonnement voor Aegon Netto Pensioen bij ons afnemen, hebben wij geïnformeerd over de aanpassingen in de uitvoering van deze regeling per 1-1-2016. Een van de kenmerken van dit abonnement is dat de uitvoering van deze pensioenregeling altijd up-to-date is. Het voldoet altijd aan de actuele wet- en regelgeving, omdat wij wijzigingen jaarlijks aanpassen.

Om welke aanpassingen gaat het?

Per 1 januari 2016 voeren we enkele productverbeteringen door en actualiseren wij de tarieven:

  • De aan-en verkoopkosten zijn voor een aantal fondsen naar beneden aangepast.
  • De vergoeding voor wijziging van de keuze deelnemer is verlaagd.
  • De opzegtermijn wordt ingekort naar 1 maand.
  • Jaarlijkse aanpassing van de rentestandscorrectie.
  • Indexatie van de grens van aftopping en het maximum salaris.

Verzoek bijwerken pensioenadministratie

(Salaris-)wijzigingen ten aanzien van 2015 die na 5 december via Beheernet bij ons zijn aangeleverd kunnen nog in het boekjaar 2015 verwerkt worden. Wij brengen hiervoor wel aanvullende kosten in rekening (standaard uurtarief). De salarisgegevens per 1 januari 2016 kunt u nu al klaarzetten in Beheernet. Deze worden vanaf medio januari 2016 automatisch verwerkt.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten naar aanleiding van bovenstaande aanpassingen, neem dan contact op met uw account manager. U bereikt ons via telefoonnummer 070 344 43 52. Of stuur een e-mail naar persoonlijkpensioen@aegon.nl. Wij helpen u graag.