Aanvullend ouderdomspensioen opbouwen binnen Aegon Netto Pensioen

Begin december hebben wij werkgevers die voor hun medewerkers met een salaris boven de grens van € 100.000,- een abonnement voor Aegon Netto Pensioen bij ons afnemen, geïnformeerd over de aanpassingen in de uitvoering van deze regeling per 1-1-2016.

Deelnemers van Aegon Netto Pensioen ontvangen een e-mail over de mogelijkheid aanvullend ouderdomspensioen op te bouwen

We sturen dinsdag 22 december een e-mail* aan:

  • Deelnemers van Aegon Netto Pensioen,
  • Met een salaris boven de € 100.000,-
  • Die alléén hun nabestaandenpensioen verzekerd hebben.

In de e-mail wijzen we deze deelnemers op de mogelijkheid om de resterende fiscale ruimte die de overheid biedt te gebruiken om aanvullend ouderdomspensioen op te bouwen binnen Aegon Netto Pensioen.

* Deelnemers zonder e-mail adres ontvangen op 7 januari een brief.

Doorgeven keuze via de werkgever

  • Deelnemers geven aan de HR-afdeling van hun werkgever door dat men aanvullend pensioen wil opbouwen binnen Aegon Netto Pensioen (keuze tussen 50% of 100% van de fiscale ruimte).
  • De werkgever houdt de de pensioenpremie voor aanvullend pensioen maandelijks in van het netto salaris. De wijziging gaat in per 2016 (dus niet met terugwerkende kracht).
  • Deelnemers ontvangen een aparte factuur voor de eenmalige wijzigingskosten van € 77,50.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten naar aanleiding van bovenstaand bericht, neem dan contact op met uw account manager. U bereikt ons via telefoonnummer 070 344 43 52. Of stuur een e-mail naar persoonlijkpensioen@aegon.nl. Wij helpen u graag.