Omzetting losse rechtsbijstandverzekeringen naar het Aegon Zakenpakket

Deze week ontvangen ongeveer 300 adviseurs met één of meerdere klanten met een losse zakelijke rechtsbijstandsverzekering een brief van ons. De rechtsbijstandverzekering willen we graag omzetten naar een rechtsbijstandsdekking in het Aegon Zakenpakket, omdat we gaan stoppen met de verouderde losse rechtsbijstandverzekering.

Om een omzettingsvoorstel te maken, hebben we informatie van de klant nodig. De adviseur krijgt per klant een formulier om de gegevens te controleren en aan ons terug te sturen.

Heeft u nog vragen over deze actie?

Bekijk dan de onderstaande veelgestelde vragen en antwoorden. U kunt ook contact opnemen met uw accountmanager. Of bel ons gerust op telefoonnummer 088 344 00 50 (optie 2). U bereikt ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. We helpen u graag.

Veelgestelde vragen

Waarom stoppen jullie met de losse rechtsbijstandverzekering?

De losse rechtsbijstandverzekering is niet meer up-to-date. Omdat we binnen het Aegon Zakenpakket een goede rechtsbijstanddekking hebben, hebben we besloten om te stoppen met de losse rechtsbijstandverzekering. Binnen het Aegon Zakenpakket is het uiteraard mogelijk dat u alleen een rechtsbijstanddekking afsluit.

 

Welke verzekeringen zitten in het Aegon Zakenpakket?

Binnen het Aegon Zakenpakket kunt u uw volledige bedrijf verzekeren. Heeft u nu alleen een losse rechtsbijstandverzekering, dan krijgt u binnen het Aegon Zakenpakket alleen een rechtsbijstanddekking. Deze kunt u uiteraard verder uitbreiden. Binnen het Aegon Zakenpakket krijgt u tot 10% korting krijgen als u 2 of meer verzekeringen in het pakket afsluit. Heeft u nu al meer verzekeringen? Dan krijgt u van ons een voorstel op maat, waarin al uw verzekeringen zijn verwerkt.

 

Waarom vragen jullie om een formulier in te vullen?

Het is belangrijk dat u goed bent verzekerd. Dit voorkomt ook teleurstellingen bij eventuele schades. Omdat de gegevens die wij bij de losse rechtsbijstandverzekeringen hadden vaak niet up to date zijn, vragen wij u om het formulier in te vullen. Op basis van uw gegevens kunnen wij u een omzettingsvoorstel doen.

 

Wat gebeurt er als we het formulier niet terug sturen?

Als wij geen formulier of een reactie ontvangen voor 1 april 2016, kunnen wij u geen omzettingsvoorstel doen. Omdat wij stoppen met de losse rechtsbijstandverzekering, zullen wij de verzekering per eerstkomende contract vervaldatum beëindigen als wij geen reactie ontvangen. Voordat wij dit doen, sturen wij nog een herinnering.