Word gesprekspartner voor mensen die zich willen verdiepen in geldzaken

Als onafhankelijk adviseur weet u dat mensen het best moeilijk vinden om zich te verdiepen in hun financiële toekomst. Hierdoor zijn mensen vaak onvoldoende op de hoogte van hun financiële situatie. Graag willen we daarom samen met u de drempel tot het inwinnen van financieel advies verlagen. We geven iedereen de kans om dit te ervaren in een Aandacht voor je toekomst-gesprek. Wilt u gesprekspartner zijn voor mensen die zich willen verdiepen in hun financiële toekomst? Lees dan verder en meld u aan.

Een gratis en vrijblijvend gesprek met iemand die alles weet van geldzaken

Een Aandacht-gesprek is een gratis, telefonisch gesprek van maximaal 30 minuten. Een financieel deskundige beantwoordt belangrijkste algemene financiële vragen zonder dat er financieel advies wordt gegeven. Mensen hoeven zich niet voor te bereiden en hoeven geen financiële gegevens te overleggen. De Aandacht-gesprekken worden gevoerd door onafhankelijke adviseurs, zoals u, en financieel deskundigen van Aegon. Onafhankelijke adviseurs hebben een belangrijke rol in de campagne omdat wij iedereen een keuze willen geven met wie ze het gesprek willen voeren: bij hun eigen tussenpersoon of, als ze die zelf (nog) niet hebben bij een onafhankelijk adviseur in hun regio of bij een financieel deskundige van Aegon.

Hoe werkt het en hoe meld u zich aan?

We roepen Nederlanders op, of ze nu klant zijn bij Aegon of niet, zich aan te melden voor een Aandacht-gesprek via een speciale website. Op de website vullen ze hun contactgegevens in en geven ze aan wanneer zij tijd hebben. Na het Aandacht-gesprek bepalen mensen zelf wat ze verder willen doen: een uitgebreid persoonlijk advies (betaald) of zelf aan de slag. De Aandacht-gesprekken kunnen dus leiden tot nieuwe klanten voor u.

Mensen besteden graag aandacht aan leuke dingen

Vanaf 25 januari 2016 gaan we de Aandacht-gesprekken landelijk promoten in een nieuwe campagne op radio en tv. Hierin laten we zien dat mensen graag aandacht besteden aan dingen die ze leuk vinden. Helaas horen geldzaken hier niet bij. Het regelen van de financiën is bijna niemands hobby. Dat snappen we bij Aegon. Maar als mensen de stap hebben gezet, voelen ze zich vaak opgelucht en soms zelfs een beetje trots. Met het laagdrempelige Aandacht-gesprek geven wij, samen met u, iedereen de kans meer inzicht te krijgen in hun financiële toekomst.

U krijgt ondersteuning vanuit Aegon

Na uw aanmelding informeren wij u graag over de ondersteuning die u vanuit Aegon kunt verwachten. Zo organiseren wij voor deelnemende kantoren een webinar op 19 januari 2016 waarin wij u graag bijpraten over de Aandacht-gesprekken en de spelregels. Wilt u gesprekspartner zijn voor mensen die zich willen verdiepen in hun financiële toekomst? Neem dan contact op met uw accountmanager.