De Aegon Kortlopende Reisverzekering stopt

Vanaf 1 februari 2016 stoppen wij met het aanbieden van de Aegon Kortlopende Reisverzekering. Alle lopende verzekeringen van uw klanten gaan uiteraard door tot de einddatum. U kunt voortaan uw klanten de Aegon Doorlopende Reisverzekering uit het Woon- & VrijeTijdpakket aanbieden. Dit is voor mensen die twee of drie weken per jaar op vakantie gaan een goed en voordelig alternatief.

Waarom stopt Aegon met de kortlopende reisverzekering?

De kortlopende reisverzekering was aan een update toe. Dit gold voor zowel de premie als de productvoorwaarden. Ook moest de verzekering worden ingebouwd in ons nieuwe administratiesysteem Qis. Wij hebben hier niet voor gekozen en stoppen daarom met deze verzekering.

De doorlopende reisverzekering van Aegon sluit beter aan bij de wensen van de klant. Een kortlopende reisverzekering wordt vaak direct bij het boeken van de reis afgesloten. Er is dus minder behoefte vanuit de klant om dit apart bij een verzekeraar af te sluiten. U vindt meer informatie over de Aegon Doorlopende Reisverzekering in het Woon- & VrijeTijdpakket.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager.