Nieuwe vragen en antwoorden over verkoop zakelijke schadeportefeuille

Op 19 januari 2016 kondigden wij aan dat de zakelijke schadeportefeuille van Aegon, inclusief de volmacht- en beursportefeuille die wordt afgebouwd, wordt verkocht aan Allianz Benelux. Wij vinden het belangrijk dat uw klanten zorgvuldig overgaan naar Allianz, zodat de continuïteit van uw portefeuille is gewaarborgd. In de afgelopen weken hebben wij veel adviseurs gesproken. Daarom breiden wij de vragen en antwoorden over de verkoop nu uit.

Positieve reacties

Onze accountmanagers ontvangen in gesprekken met adviseurs veel positieve reacties. Zo hadden adviseurs deze stap wel verwacht. Juist vanwege de keuze van Aegon om te focussen op Inkomen en Wonen. Ook kregen we te horen dat adviseurs Allianz een professionele en logische partij vinden. Dat Allianz onlangs is uitgeroepen tot beste zakelijke schadeverzekeraar van Nederland waarderen adviseurs extra. Bovendien wordt positief ontvangen dat vertrouwde aanspreekpunten van Aegon meegaan naar Allianz.

Komende maanden verandert er nog niets

Pas na goedkeuring van de voorgenomen koopovereenkomst door De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Consument & Markt, kunnen wij u vertellen wanneer de portefeuille en de betrokken medewerkers van Aegon over gaan naar Allianz. Natuurlijk blijven wij u en uw klanten goed bedienen en ondersteunen. Daarom kunt u, tot aan de goedkeuring van de toezichthouders, voor offerteaanvragen en mutaties gewoon terecht bij uw vertrouwde aanspreekpunten.

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw accountmanager. U kunt ook contact opnemen met ons. Wij helpen u graag. Ons telefoonnummer is 088 344 00 50.