Herinnering toetsing (goederen)transportverzekeringen vanwege Sanctiewetgeving

De Sanctiewetgeving verbiedt Aegon zaken te doen met bepaalde bedrijven of personen. Daarom ontvingen adviseurs met een of meer klanten met een (goederen)transportverzekering half februari een brief van ons. Hierin vroegen wij adviseurs om voor 15 maart 2016 samen met de klant vier vragen over hun (goederen)transportverzekering te beantwoorden. Half maart ontvangen adviseurs die nog niet hebben gereageerd een herinnering.

We vragen u om voor 1 april het antwoordformulier terug te sturen

Heeft u klanten met een (goederen)transportverzekering? Dan vragen wij u in de herinneringsbrief om voor 1 april 2016 het antwoordformulier terug te sturen. Zo kunnen we toetsen met welke personen en bedrijven uw klant zaken doet. Na ontvangst van het antwoordformulier hoort u voor 1 juni 2016 wat de uitslag van de toetsing is.

Wat gebeurt er als wij voor 1 april geen reactie ontvangen?

We moeten voldoen aan de internationale afspraken uit de Sanctiewetgeving. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Als wij voor 1 april niet het antwoordformulier ontvangen, zijn wij helaas verplicht om de verzekering van de klant per 1 mei op te zeggen met een opzegtermijn van 30 dagen. Uiteraard doen we dat liever niet en rekenen daarom op uw hulp.

Wilt u meer weten?

Voor al uw vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw accountmanager. Of bel ons gerust op telefoonnummer 088 344 00 50 (optie 2). U bereikt ons op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur. We helpen u graag.