Geef geactiveerde statussen door via de Hersteladvies Tool!

U en veel van uw collega adviseurs zijn druk bezig met het activeren van klanten met een pensioengebonden beleggingsverzekering (lijfrenteverzekeringen). Dat merken wij ook. Regelmatig ontvangen wij geactiveerde statussen. Helaas gaat de voortgang nog niet snel genoeg om aan de AFM deadline te voldoen. Zoals u weet is de deadline om 100% van de lijfrenteverzekeringen te activeren 1 januari 2017. Wij vinden dat wij samen verantwoordelijk zijn voor onze gezamenlijke klanten. Daarom verwachten we, voor zover u dit nog niet gedaan heeft, op korte termijn een terugkoppeling in onze Hersteladvies Tool. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Deadline datum 1 juli 2016

Voor alle polissen die nog geen deadline hebben gekregen én beginnen met L60, L61, K60 en K61 geldt dat u tot 1 juli 2016 de tijd heeft de klanten zelf te activeren. Na deze datum gaan wij alle niet geactiveerde klanten zelf benaderen en een kosteloos hersteladviesgesprek aanbieden.

Voor de polissen die beginnen met L10 en L26 volgt nog een datum. Zodra deze bekend is, hoort u dit.

Wij willen uw klanten vanaf 1 juli niet onnodig benaderen

Geeft u daarom alstublieft vóór donderdag 30 juni 2016 23:59 uur de geactiveerde statussen aan ons door via onze Hersteladvies Tool. Bent u nog in gesprek met een klant en verwacht u het adviestraject snel af te kunnen ronden? Dan vragen wij u deze polis alvast een geactiveerde status te geven. Wij benaderen uw klant dan niet, zodat wij uw advieswerkzaamheden niet doorkruisen.

De status "Onderhanden bij adviseur" telt niet mee als geactiveerd

Dit betekent dat wij ook de klanten met deze status vanaf 1 juli 2016 gaan benaderen.

Heeft u vragen?

Voor vragen over het hersteladvies op portefeuilleniveau kunt u contact opnemen met het Activatieteam Hersteladvies.

Bel (058) 244 31 34 (ma-vr 08.30 - 17.00) Mail uw vraag naar hab@aegon.nl.

 

Heeft u vragen op polisniveau, dan kunt u contact opnemen met Klantenservice Leven Bel (058) 244 33 55 Mail uw vraag naar leven@aegon.nl.