Nu voor alle huizenzoekers: Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek!

Een droomhuis kopen is leuk en spannend tegelijk. Er komt veel bij kijken: bezichtigingen, een hypotheek regelen en verhuizen. Niemand doet dit dagelijks. Daarom voert Aegon van begin juni tot eind augustus een nieuwe campagne waarbij huizenzoekers 'Aandacht voor je nieuwe huis-gesprekken' aangeboden krijgen.

Je wordt verliefd op een huis, niet op een hypotheek...

Mensen die een huis willen kopen zijn vaak meer bezig met het zoeken van een huis en de mogelijke inrichting dan met grote financiële besluiten, zoals een hypotheek. Toch is het goed om je te verdiepen in je geldzaken vóórdat je op huizenjacht gaat. In de nieuwe campagne brengen we dit op een opvallende en begripvolle manier onder de aandacht. We gaan huizenzoekers helpen met een kosteloos en vrijblijvend Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek.

Wat is een Aandacht voor je nieuwe huis-gesprek?

  • Een kosteloos telefoongesprek met een onafhankelijke hypotheekadviseur of een adviseur van Aegon Advies
  • Je wordt gebeld op een moment dat het je uitkomt, ook 's avonds
  • In 30 minuten krijg je antwoord op de vragen die je hebt over het kopen van je droomhuis
  • Je krijgt uitleg over alle stappen die je doorloopt bij het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een huis
  • Na het gesprek weet je nog beter hoeveel jouw droomhuis mag kosten en wat je openingsbod kan zijn

De doelgroep vindt deze gesprekken zeer waardevol. Dat is gebleken uit de eerdere Aegon Aandacht-campagne. Na het gesprek voelen mensen zich vaak opgelucht en soms zelfs een beetje trots.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze campagne? Neem dan contact op met uw Aegon Accountmanager. Hij/zij kan u ook informeren over deelname aan de campagne.