Aegon DGA Desk breidt uit met DGA Adviesservice voor u

Sinds medio 2015 biedt Aegon een centraal loket voor de DGA en zijn adviseur, de DGA Desk. U kunt hier terecht voor offertes van ons pensioenproduct Aegon DGA Beleggingspensioen, maar ook voor een offerte van een Overlijdensrisicoverzekering of AOV voor uw DGA-klanten. We breiden onze dienstverlening nu uit met de DGA Adviesservice voor u als adviseur.

Wijzigende wetgeving maakt pensioenberekeningen complex

Mede door de recente wetswijzigingen is de berekening van pensioen in eigen beheer erg complex geworden. Ook moet de pensioenregeling constant aan de gewijzigde regelgeving worden aangepast, evenals de pensioenovereenkomst. De knelpunten en de complexiteit van pensioen in eigen beheer zijn de politiek niet ontgaan. Eigen beheer gaat binnenkort op de schop. En daarmee zullen veel DGA’s een nieuw advies moeten krijgen.

DGA Adviesservice ondersteunt u bij complexe DGA adviezen

Voert u vanwege de complexiteit nog alle eigen beheerberekeningen zelf uit? Of overweegt u, gezien de ontwikkelingen rondom eigen beheer, hiermee te stoppen? In veel gevallen zal de berekening van pensioen in eigen beheer niet meer lucratief zijn. Daarom biedt de DGA Desk u de mogelijkheid om pensioenberekeningen, het opstellen van de pensioenovereenkomst of het dossier-review uit te besteden. Verder hebben wij voor u een overzichtelijk stappenplan opgesteld: het Aegon Stappenplan DGA Pensioenadvies.

Wat houdt de DGA Adviesservice in?

Met de DGA Adviesservice kunt u pensioenberekeningen, de opmaak van pensioenovereenkomsten en de review van pensioendossiers uitbesteden. Onze collega’s van Aegon Adfis nemen het graag van u over. De adviseurs van Aegon Adfis zijn gespecialiseerd in het pensioen van de DGA en hebben jarenlange ervaring. Hieronder vindt u ons aanbod:

  Aanbod Kosten
Pensioenberekeningen Berekening van de eigen beheerreserve. €200, - voor een opgave van de fiscale, commerciële en RJ-waarde.
Pensioenovereenkomst Opmaak van een nieuwe of gewijzigde pensioenovereenkomst. De door de belastingdienst goedgekeurde pensioenbrief wordt op maat gemaakt. De adviseur houdt rekening met onverantwoorde risico’s voor de BV. €260,- voor een op maat gemaakte pensioen-overeenkomst.
Dossier-review Review van uw DGA-dossiers. Wij bezoeken uw kantoor en lopen met u gedurende 2 uur uw pensioendossiers door. In deze review worden berekeningen, verzekeringen en de pensioenovereenkomsten geanalyseerd. €500 voor een review en een rapport. De adviseur maakt een rapport van de analyse en eventuele verbeteringen.

Het is natuurlijk mogelijk dat u, naar aanleiding van de bevindingen, behoefte heeft aan aanvullend advies. Deze aanvullende advisering wordt gedaan tegen een nader af te spreken vergoeding.

Alstublieft, u ontvangt van ons het Aegon Stappenplan DGA Pensioenadvies

Het Stappenplan DGA Pensioenadvies ondersteunt u bij de advisering van de DGA. U ziet stap-voor-stap hoe u het pensioenadvies voor de DGA kunt opbouwen en waar u allemaal aan moet denken om het advies compleet te maken. Het stappenplan is beschikbaar als pdf en kunt u hier downloaden. U kunt het ook terugvinden op onze speciale DGA Desk pagina voor adviseurs. Klik in de hoofdnavigatie op het tabje Pensioen en klik vervolgens op DGA Desk.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met de DGA Desk of kijk op de DGA Desk pagina. Onze DGA Desk is te bereiken op telefoonnummer: 070-3448542 of via de mail: DGApensioen@aegon.nl. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Aegon Adfis. Neem dan contact op met dhr. Paul Lavrijssen op telefoonnummer: 06-11332051 of per mail: plavrijssen@aegon.nl.M.

Meer weten?

Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Aegon of kijk voor productinformatie op Aegon DGA Beleggingspensioen.